Αρχική σελίδα | Η περιοχή | Η επιχείρηση | Τα δωμάτια | Αξιοθέατα | Eπικοινωνία
 

Η περιοχή και πως θα έλθετε

 
  Η Θεσπρωτία έχει παραλίες με νερά "να τα πιεις στο ποτήρι" και δάση πλούσια σε χλωρίδα και πανίδα, καταπράσινα λιβάδια και υγιεινό κλίμα. Τοπία σπάνιας ομορφιάς συμπληρώνουν την μαγευτική εικόνα της ευρύτερης περιοχής και την κατατάσσουν σ' ένα από τα δημοφιλέστερα θερινά θέρετρα της χώρας.

Βυζαντινά μνημεία, αρχαιολογικοί χώροι, μοναστήρια, εκκλησίες, παραδοσιακοί οικισμοί είναι μερικά μόνο από αυτά που μπορεί να επισκεφθείτε στην περιοχή (δείτε περισσότερα στην ενότητα Αξιοθέατα).

Ο νομός Θεσπρωτίας ανήκει στην Ήπειρο και βρίσκεται στο δυτικό τμήμα της. Απέναντι από τις ακτές της Θεσπρωτίας στο Ιόνιο πέλαγος βρίσκεται το νησί της Κέρκυρας (δείτε σχετικούς χάρτες).

Αξιόλογη τουριστική κίνηση παρουσιάζει το παραλιακό χωριό της Πλαταριάς το οποίο βρίσκεται 12 μόλις χλμ. από την πόλη της Ηγουμενίτσας. Η Πλαταριά είναι η έδρα του δήμου Συβότων.

Η πρόσβαση στην περιοχή είναι πολύ άνετη, είτε οδικώς (από Πρέβεζα, Ηγουμενίτσα, κ.λ.π.), είτε ακτοπλοικώς (από το λιμάνι της Ηγουμενίτσας) ή ακόμα και αεροπορικώς (από τα αεροδρόμια του Ακτίου και της Κέρκυρας, που είναι συνδεδεμένα με τις κυριότερες Ευρωπαϊκές πόλεις).

Στην περιοχή υπάρχουν πολλές παραδοσιακές ταβέρνες και εστιατόρια, στα οποία σας δίνεται η δυνατότητα να γευτείτε φρέσκα ψάρια και τοπικές λιχουδιές. Για τη νυχτερινή σας διασκέδαση, επιλέξτε κάποιο από τα μπαρ ή τα κλαμπ της ευρύτερης περιοχής.

Εδώ θα βρείτε για τη διαμονή σας το συγκρότημα «Panorama» το οποίο βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση, με πανοραμική θέα της περιοχής. Ανεπιφύλακτα τα ενοικιαζόμενα δωμάτια «Panorama» είναι ότι καλύτερο για όσους επιζητούν ηρεμία και ξεκούραση. Είμαστε σίγουροι ότι θα σας ξαναδούμε το επόμενο καλοκαίρι...

 


Η πρόσβαση από Ευρώπη


Χάρτης Θεσπρωτίας


Άποψη Πλαταριάς


Θέα προς τη θάλασσα

 
     
 


Panorama
Λιόντος Ευάγγελος του Αχιλλέα
Πλαταριά Θεσπρωτίας (Ελλάδα)
Τηλ. 26650.71145 - Fax 26650.71142
Κινητό: 6946 145307
E-mail: liontoseuaggelos@hotmail.com

 
     
  Page design and web hosting by Alfastar Hellas S.A.  Copyright © 2007-2015